Logo
Logo

Studenterkørsel i hele Jylland

Søger I en studentervogn til jeres studenterkørsel i Jylland? Eller eksamenskørsel som det jo reelt hedder siden 2014. Vi har kørt studenterkørsel i hele Jylland fra vores lokal område i Nordjylland omkring Støvring, Svenstrup, Aalborg, Nørresundby og Vodskov – og hele vejen til Sønderjylland. Det har givet os et godt indblik i den verden og hvad “de unge vil ha”. Vi har samlet vores erfaring fra alle årene og sammensat vores måde at løse den type kørsel.

Studenterkørsel med høj sikkerhed

Vi går ekstremt meget op i sikkerheden. Vores fornemmeste opgave er at få jer fragtet rundt til jeres respektive stop og slutte dagen med at aflevere en flok unge mennesker der har haft den fedeste dag, UDEN skader og uheld. Vi har på alle biler monteret overvågningskameraer, så chaufføren altid kan have et vågent øje på gæsterne og derved reagere hurtigt ved evt. uheld. Alle køretøjer er ligeledes monteret med brandslukkere og førstehjælpskasser.

Vognens indretning

På vores vogne er der stort anlæg hvor I kobler på med bluetooth. Så det er JER der bestemmer musikken. Der er også køleskab til jeres drikkevare og mulighed for at opbevare jeres jakker, tasker og lignende adskilt fra ladet, så det ikke skal flyde rundt i spildte øl og madrester.

Hvad får I?

Når I booker jeres studenterkørsel hos os, sørger vi for alle nødvendige tilladelser, forsikringer, ruteplaner og vi hjælper gerne med råd og vejledning til pynt osv. Ved alle bookinger medfølger der en pakke med bannere som er skræddersyet til bilerne. Dem vil I få tilsendt, så I kan male/dekorere dem præcis som I vil.

Vi kører som udgangspunkt 10 timer om dagen. På sådan 10 timer kan man ca. nå 15-17 stop. Det afhænger naturligvis af afstanden mellem de forskellige stop. Vi afsætter minimum 20 minutter ved hvert stop. Et stop på mindre end 20 minutter vil bare give en forjaget og stresset dag.

Vi laver ruteplanen for turen, I godkender den. Det er selvfølgelig jer der bestemmer rækkefølgen af stop på jeres studenterkørsel. Vi laver ruten ud fra jeres adresseliste og så sender vi den til jer, så I kan godkende den. I får fri km. Vi har erfaring med at planlægge de gode ruter i mellem store byer og opland, som eksempelvis med Aalborg og Nørresundby samt Støvring, Svenstrup og Vodskov.

Vi sørger for rengøring af vognen når dagen er slut.

Skal vi stå for jeres studenterkørsel i Jylland? Fra Sønder- til Nordjylland

Skal vi stå for jeres studenterkørsel i Nordjylland eller andet sted? Så er I meget velkommen til at kontakte os på tlf.:31 20 91 24 eller på mail: info@NJ-Party.dk. I er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular med jeres spørgsmål. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Nordjysk partykørsel

Dalsgaardvej 13

9293 Kongerslev

(+45) 31 20 91 24

Info@Nj-Party.dk