Logo
Logo

Konfirmationskørsel

Konfirmationskørsel med stil i hele Jylland

Søger du konfirmationskørsel i Jylland, hvor konfirmanden køres fra kirken med stil og i et køretøj som får alle til at dreje hovedet. Så skal det være i vores Blå Petter. Med adresse i Nordjylland nær Aalborg og Nørresundby kan vi klare jeres kørsel i hele Jylland.

Det vil med garanti være det største køretøj på pladsen. Og med chrome og lys over det hele samt en lyd der overdøver alle kirkeklokker, vil der helt sikkert blive lagt mærke til vores afgang fra kirken.

Vi kører en lille tur, så dagens hovedperson får prøvet at mærke hvordan det føles at køre ægte amerikansk truck. Efter køreturen vil vi ankomme til feststedet, hvor alle gæsterne så kan modtage konfirmanden som den hovedperson hun/han er denne dag.

Vi stiller naturligvis også op til billeder osv. Vi har altid god tid. Det her er KONFIRMANDENS dag.

Fra vores adresse i Nordjylland kører vi konfirmationskørsel i hele Jylland

Vi er placeret i Nordjylland nær Aalborg, Nørresundby, Støvring, Svenstrip og Vodskov, men vi kører konfirmationskørsel i hele Jylland.

Kontakt os

Ønsker du vi skal stå for jeres konfirmationskørsel i Jylland? Så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe til vores tlf.: 31 20 91 24 eller skrive til vores mail: info@huekorsel.dk. Så finder vi en god pris på jeres konfirmationskørsel.

Nordjysk partykørsel

Dalsgaardvej 13

9293 Kongerslev

(+45) 31 20 91 24

Info@Nj-Party.dk