Logo
Logo

partybussen

Mangler I en partybus til jeres fest?

Hos Nordjysk Partykørsel i Nordjylland kører vi ofte med vores partybus i Støvring, Svenstrup, Aalborg, Nørresundby, Vodskov, men vi kan køre i hele Jylland! Partybussen er en gammel dansk DSB-bus. Men der er ikke meget ”DSB” over den mere.

Den har fået skåret 1/3 af taget, for at lave åbent "lad", lidt som på studenter bilerne. Vi har også monteret med landets vel nok største bus monterede anlæg, som sammen med masser af lys og røg giver den fedeste partystemning. Der er også lavet bar i bussens forende og vi stiller gerne fadølsanlæg til rådighed.

Partybus til jeres fest i Nordjylland

Med vores partybus kan vi køre ved stort set alle fester. Vi kan bruges som transport til og fra festen, eller I kan holde festen i bussen mens vi kører rundt, eller bare holder stille ude hos jer. Den er perfekt til alm. Partykørsel, kørsel ved polterabend, firmafester, bødekassefest i fodboldklubben, fødselsdage, studenterkørsel/eksamenskørsel eller alt muligt andet.

Der er naturligvis også køleskab til drikkevarer.

I vores partybus er der plads til 32 siddende passagerer.

Kontakt os

Ønsker I partykørsel med vores partybus til jeres arrangement?

Så er I meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 31 20 91 24

eller skrive til vores

mail: info@Nj-Party.dk. I er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular med jeres spørgsmål. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Nordjysk partykørsel

Dalsgaardvej 13

9293 Kongerslev

(+45) 31 20 91 24

Info@Nj-Party.dk